HomeLAJMETabaku kundër Bashës: Kryetar, bëni një hap pas!

Tabaku kundër Bashës: Kryetar, bëni një hap pas!

Nuk kam preferuar që diskutimin e brendshëm ta bëjmë mediatik. Nuk themi dot që kemi mire. Kam qene e angazhuar me kom meidatik, nuk kam patur mundesi te perfshihem si koleget e tjere. U oerdshiva 4 ditet e fundit. Falenderoj koleget qe votuan edhe ne parlament ne komisionin hetimor. Do te kisha dashur qe pavaresijst ndasive guroi te kishte mbajtur qendrim ate dite. Ne poltikke na dallon qendruseshmeria.

Nga 9 shtatori kam kerkuar per bashkimin. Jam sulmuar ose kam kekruar tenjemi bashke. Rezultati qe morem tne terren, na demtoo. Edhe pala tjeter nuk arriti asgje. Pra vetem bashke dhe oertej nesh mund t’ia dalim. Ne Vorë me thane se nga 25 prilli nuk ka patur njeri ne terren nga pd. Ne nuk mund te jemi parti zyrash. Ne cdo mbledhje, kam kekruar qe te mos perjashtojme njerez. Nuk jam ne politike per karrige. Jemi per te perfaqesuar njerezit. Une jam gati te ik dhe nga deputete. Nuk e konsideroj pozicionin si provilegj, pro pergjegjeshmeri. Nuk eshte karriera indiciduale ne loje, a s e bashes, e jorides. Eshte pd ne loje. Secili duhet t ekaloje mbi vete dhe te shohim cili eshte ky hapi perbashkues. Kam lexuar kolegun sula qe kampropziar nje melanizem.

Deshira per te dale nga ketu ku jemi elziston. Besoj kryetar qe ju duhet te beni nje hap pas. Të gjejme nje menyre sesi faktoret ne pd te bashkihen dhe ne te ecim perpara. Besoj se ne duhet te ishim sot ne proteste. Ats presin qe ne te jemi perballe edi rames, jo njeri tjetri. Na kane votuar oer aleternnative qeverisese dhe ne duhet te jemi nje alternative e tille. Ne duhet te jemi jje parti qe mbeshtet qytetarat, te jemi ne terren. Te jemi te thjeshte, se jemi per here te trete ne qeveri. Sot beteja ime eshte me edi ramen. Nuk kam asnje ambice perossinale. Duhet te dalim mbi vete. Si te dalim mbi vete dhe te nxjerrim siper pd. E pame se ku jemi. Duhet te shohim si ringrihemi. Nuk di te them cili eshte mekanizmi, oor di te them qe ajo qe ndodhi ne keto muaj na solli ne kete situate. Duhet ta tejkalojme per demokratet dhe shqiptarët.

Most Popular