HomeLAJMEVIDEO/ Të gjithë në shesh! Në mesin e protestuesve edhe aktorët e...

VIDEO/ Të gjithë në shesh! Në mesin e protestuesve edhe aktorët e humorit

Protestës së sotme kundër rritjes së çmimeve iu është bashkuar aktori Eglein Laknori së bashku me gruan e tij, si edhe bashkëshortja e Florjan Binajt. Gazeta Panorama ka siguruar pamjet e ish-Miss-it, Sadina Alla e cila mban në karrocë vajzën e saj të porsalindur, Vjosën, e cila është nën shoqërinë e Eglein Laknorit dhe bashkëshortes së tij.

Florjan Binaj ka qënë gjatë gjithë kohës aktiv në protestat e mëparshme, ndaj nuk kishte si të mungonte edhe në protestën kombëtare sot.

Most Popular