HomeLAJMEE FUNDIT/ Skandaloze, Edi Rama nuk mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO

E FUNDIT/ Skandaloze, Edi Rama nuk mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO

Kreu i qeverisë shqiptare, Edi Rama nuk e ka mbështetur kërkesën për anëtarësimin e Kosovës në NATO.

Lideri historik i demokratëve, Sali Berisha shkruan në Facebook, se presidenti i Kroacisë, Milanoviç kërkoi në Samitin Brukselit anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe njohjen e saj nga vendet anëtare që nuk e kanë njohur.

Por këtë kërkesë nuk e ka mbështetur Edi Rama, i cili është i pranishëm në punimet e samitit të NATO-s.

 

Reagimi i Sali Berishës:

Presidenti i Kroacisë, Milanoviç kërkoi në Samitin Brukselit anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe njohjen e saj nga vendet anëtare që nuk e kanë njohur.

Argati i Beogradit, Edi Rama nuk mbështeti kërkesën e tij.

Mirënjohje të pakufishme Presidentit Milanoviç!

//Syri NET//

Most Popular