HomeLAJME"Belinda edhe kur ikën rrugëve bën seks"! Deklarata e papritur e poetit...

“Belinda edhe kur ikën rrugëve bën seks”! Deklarata e papritur e poetit për ministren…

Poeti dhe autori i dhjetëra hiteve në muzikën shqiptare, Agim Doçi, Mjeshtër i Madh, ka qenë i ftuar në episodin e radhës të Expuls.

Ai foli me superlativa për të paktën dy prej ministreve, duke iu referuar pamjes së jashtme.

“Janë dhe 4 emra qe rrinë më lart se të tjerat po nuk e di a i publikon. Belinda Balluku eshte fantastike, sepse ajo edhe kur ecën rrugës e bën”- u shpreh Agim Doçi.

Most Popular