HomeLAJMERama: Në Shqipëri s’ka oligarkë, nuk ekzistojnë njerëzit e pasur që ...

Rama: Në Shqipëri s’ka oligarkë, nuk ekzistojnë njerëzit e pasur që …

Kryeministri Edi Rama deklaroi ditën e sotme se në vendin tonë nuk ka oligarkë dhe nuk ka njerëz të pasur që marrin vendime politike. Kështu deklaroi kreu i qeverisë gjatë takimit me importues dhe eksportues të vendit. Rama shtoi se në vendin tonë nuk ekzistojnë njerëz të tillë.

‘Në Shqipëri nuk ka oligarkë, mendojnë se këtu ka forca të errëta që po ju pijnë gjakun, po këtu s’ka. Do të thotë njerëz të pasur që marrin vendime politike. Nuk ekziston, ne kemi vendosur taksën më të lartë në rajon për më të pasurit.’– tha Rama.

Most Popular