HomeLAJMEVIDEO-GAFA! Rama ngatërrohet në Kuvend: Siç ndodhi vitin e ardhshëm…

VIDEO-GAFA! Rama ngatërrohet në Kuvend: Siç ndodhi vitin e ardhshëm…

Kryeministri Edi Rama është ngatërruar teksa fliste në Kuvend. I ndodhur në foltore, kreu i Qeverisë zgjodhi të riprezantonte pikat e paketës së rezitencës sociale dhe po fliste për rritjen e pagave dhe informalitetin. Në vend që të thoshte ‘siç ndodhi vitin e kaluar’ tha ‘siç ndodhi vitin e ardhshëm’.

“Përmes aplikimeve të fermerëve, skema ka edhe një tjetër efekt pozitiv që siç ndodhi vitin e ardhshëm po konfirmohet dhe sivjet, po rrit në mënyrë të ndjeshme formalizimin dhe po ndihmon kësisoj që të zgjerohet i gjithë,”- tha Rama ndër të tjera.

Most Popular