HomeLAJME10 vjeçari u mbyt duke rendur pas tij! Gjendet topi në lumin...

10 vjeçari u mbyt duke rendur pas tij! Gjendet topi në lumin Fan në Mirditë

MIRDITË–Kërkimet për gjetjen e të miturit në Lumin Fan nuk kanë dhënë asnjë rezultat. Kërkimet u ndërprenë mbrëmjen e djeshme për shkak të errësirës që pamundësonte operacionin e kërkim shpëtimit. Ndërkohë është gjetur topi me të cilën po luante i mituri bashkë me shokët e tij.

Aktualisht vijojnë kërkimet për gjetjen e trupit të tij. Kërkimet janë përqëndruar në zonën e Repsit. Në operacion ndodhen 4 polumbarë, policia, zjarrfikësit dhe banorë të zonës.


 

Most Popular