HomeLAJMELAJMI I FUNDIT/ 61% e shqiptarëve votojnë pro kultivimit të kanabisit mjekësor

LAJMI I FUNDIT/ 61% e shqiptarëve votojnë pro kultivimit të kanabisit mjekësor

Ka njerëz që thonë se Shqipëria duhet të lejojë kultivimin, përpunimin dhe eksportimin e kontrolluar nga
shteti të kanabisit për qëllime mjekësore, pa e legalizuar për arsye përdorimi vetjak. Të tjerë thonë që kanabisi nuk duhet të lejohet as për qëllime mjekësore. Si mendoni ju?

Përgjigjia: Shqipëria duhet të lejojë kultivimin, përpunimin dhe eksportimin e kontrolluar nga shteti të kanabisit mjekësor. 61%

 

 

Most Popular