HomeLAJMEDënimi i Bojken Lakos, Rama: Vetëm se hapi dy dritare, pallati në...

Dënimi i Bojken Lakos, Rama: Vetëm se hapi dy dritare, pallati në bregdet mbrohet ende

Edi Rama: Në fund fare tani, dënohet me heqje lirie një këngëtar, se hap një apo dy dritare, apo zgjeron pa leje, ndërkohë që INUK e policia presin prej muajsh e muajsh që gjykatësi e gjykata të mos marrë në mbrojtje një pallat pa lejë në breg të detit. Duhet të durojmë. Në raport me sensin moral dhe logjik të drejtësisë në këtë vend ato janë skandale.

Most Popular