HomeLAJMEÇ’paralajmëron? Meta: E ardhmja e Opozitës do të jetë ndryshe, s’u ikim...

Ç’paralajmëron? Meta: E ardhmja e Opozitës do të jetë ndryshe, s’u ikim betejave

Lidhur me çështjen e zgjedhjes së presidentit të ri, kjo nuk përbën asnjë interes, sepse është e qartë. Pasi ata kanë votat e mjaftueshme për të zgjedhur presidentin. Mandati im është deri në 24 korrik. Në 25 korrik, nis angazhim i ri dhe përgjegjësi e re.

Most Popular