HomeLAJMESkandali me Ramën, ZBARDHET e-maili i Lufthansa-s, ç’i shkruante pas shoqërimit

Skandali me Ramën, ZBARDHET e-maili i Lufthansa-s, ç’i shkruante pas shoqërimit

Drejtori i Agjencisë për Median dhe Informimin status në Twitter: Lajm i vjeter, per nje incident qe ne thelb nuk kishte vendosjen e maskes, por sjelljen e pahijshme te njerit prej anetareve te ekuipazhit. Ndjesa e kompanise u pranua qe ate dite.

Most Popular