HomeLAJMEBritanikët shijojnë festën, e teprojnë “pak” me alkoolin

Britanikët shijojnë festën, e teprojnë “pak” me alkoolin

Të rinjtë në Angli, dje kanë festuar *’Bank Holiday Sunday’ (Festë Bankare), ata kanë dalë në sheshet e qyteteve për t’u argëtuar me miqtë e tyre. Pjesëmarësit në këtë festë ishin të prirur për të kompensuar kohën e humbur, pas bllokimeve të pandemisë prej dy vitesh teksa kishin anuluar shumë festa.

Në foto, shfaqen të rinjtë të veshur me rroba festive, me stile të veçanta. Disa vajza kanë zgjedhur të veshin kapele kaubojsash, krahë engjëlli dhe funde me bishtin e sirenës. Sipas Dailymail, me grupet e tyre shoqërore ata duken teksa po pijnë për të festuar fundjavën bankare në Birmingham.

Most Popular