HomeLAJMERama: Është e vërtetë, kemi naftën më të shtrenjë në rajon, por...

Rama: Është e vërtetë, kemi naftën më të shtrenjë në rajon, por s’kemi taksa

Edi Rama: Është e vërtetë që ne kemi një çmim karburanti më të lartë se të tjerët në rajon, ndryshe nga rajoni ne kemi taksat më të ulëta, nuk i marrim asnjë lekë biznesit të vogël, zero, zero taksë, zero TVSH. Ndryshe nga rajoni, ne vërtetë e kemi më të lartë se të tjerët taksën mbi biznesin e madh, por subvencionojmë 100% energjinë elektrike dhe të gjitha këto janë para. Ne ju japim para dhe dp të vazhdojmë tua japim. Ndryshe nga rajoni ne do të vazhdojmë të shtojmë naftën për fermerët.

Most Popular