HomeAktualitetPrinc Leka dhe Elia Zaharia në dyert e gjykatës! Jepet vendimi: Fëmijën...

Princ Leka dhe Elia Zaharia në dyert e gjykatës! Jepet vendimi: Fëmijën do takojnë në prani të…

Gjykatësi i dhomës civile në Tiranë ka pranuar kërkesën për urdhër-mbrojteje nga njëri-tjetri të Elia Zaharias dhe Princ Lekës.

- Advertisement -

Vendimi sipas mediave u dha nga gjyqtari Artan Haradinaj. Kur Princ Leka të takojnë fëmijën, e pranishme duhet të jetë dadoja.

Më të lexuarat