Dështon propaganda/ Ky është rasti i foshnjës nga Tepelena që nuk ka marrë ende bonusin e lindjes edhe pse kanë kaluar tre muaj

Teksa viti 2018 ishte duke u mbyllur kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu bënë të ditur se nëpërmjet një Vendimi të Këshillit të Ministrave që do të hynte në fuqi që në datën 1 janar të 2019, nënat dhe bebet përpara se të linin spitalin do të merrnin një çek, vlera e të cilit varej nga rendi i fëmijës. Kjo VKM parashikon se për fëmija i parë përfiton 40.000 lekë, fëmija i dytë 80.000 lekë dhe fëmija i tretë 120.000 lekë. Kujtojmë këtu se…

Read More