HomeKURIOZITETHoteli që ka 400 dhoma të lara në flori…(FOTO)

Hoteli që ka 400 dhoma të lara në flori…(FOTO)

‘Dolce Hanoi’ është një ndër hotelet më të pazakontë që mund të keni dëgjuar ndonjëherë.Ai ndodhet në kryeqytetin e Vietnamit dhe është i gjithi i larë në flori. Hoteli ka 25 kate dhe 400 dhoma.

Për ta ndërtuar këtë hotel u deshën plot 11 vite, pasi ai ka edhe një pishinë 70 metra katrorë me pllaka të lara në ar dhe pamje të mahnitshme të qytetit.

Most Popular