HomeLAJMEReagimi i gjyshit të Ledrit kur e kupton që do bëhet stërgjysh...

Reagimi i gjyshit të Ledrit kur e kupton që do bëhet stërgjysh të lë pa fjalë

Sara Hoxha e cila është në fund të pritjes së ëmbël ka bërë një mini-intervistë me ndjekësit në Instagram ku ka treguar disa të pathëna në lidhje me shtatzëninë. Ajo ka treguar se kur mori vesh se ishte shtatzënë ishte larg Ledrit dhe ia dha lajmin përmes telefonit.

Gjithashtu Sara është shprehur se ka ndejtur dy muaj larg nga Ledri pasi e mori vesh që ishte shtatzënë, për shkak të Covid-19.

Ajo që i ka bërë habit të gjithëve është reagimi i gjyshit të Ledrit mori vesh që Sara është shtatzënë. Sara ka ndarë një video në Instastory ku tregon se gjyshi ka thyer pjata nga gëzimi.

Most Popular