HomeLAJMEIsh-roja përdhunoi të miturën në Babrru, pranohet gjykim i shkurtuar

Ish-roja përdhunoi të miturën në Babrru, pranohet gjykim i shkurtuar

Gjykata e Tiranës ka pranuar gjykim të shkurtuar për Abaz Dogun i arrestuar bashkë me 3 të mitur, për përdhunimin e një 15-vjeçareje në Babrru.

65-vjeçari Dogu ishte roje në shkollën 9-vjeçare ku mësonte e mitura, dhe sipas prokurorisë , kishte regjistruar video intime me adoleshenten dhe ua kishte shpërndarë dhe tre të pandehurve të tjerë.

Këta të fundit nën kërcënimin e publikimit të videos, kanë kryer marrëdhënie seksuale me dhunë me të miturën.

Abaz Dogu dhe 3 të tjerë nëse shpallen fajtor do iu ulet dënimi

Most Popular