HomeLAJMERama inauguron një banjo në Shijak

Rama inauguron një banjo në Shijak

Kryeministri Rama ishte dhe në banesën e një familje në Shijak, me të cilët ka shkëmbyer batuta. Rama iu bëri kritikë për lyerjen e banesës specialistëve.

Rama: Hajde more shife banjën, çfarë banje të kemi bërë.

Qytetari: Ujë të ftohtë

Rama: Do ngrofet dhe uji. Edhe ta mbash mirë nusen se pa këtë ti je si shpia e vjetër. Do ulem dy minuta tani, sa për gëzuar. Hajde se këta demokratët e Shijakut i dua shumë, mezi i kemi. Po nuk e besoshe ë?

Qytetari: Në botë…

Rama: Si i bëhet tani?

Most Popular