HomeLAJMEBerisha denoncon skandalin: Veliu rikthen në detyrë të përjashtuarit nga narkopolicia si...

Berisha denoncon skandalin: Veliu rikthen në detyrë të përjashtuarit nga narkopolicia si trafikantë të kanabist!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, Ardi Veliu rikthen në detyrë të përjashtuarit nga narkopolicia si trafikantë të kanabist!

Sipas qytetarit, njëri nga të kthyerit në polici është edhe ish-drejtori i policisë së Beratit, Fatmir Lleshaj, i cili u shkarkua dhe u ndoq penalisht për kanabisin.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Ardi(Geron) Veliu rikthen ne detyre te perjashtuarit nga narkopolicia si trafikante e kanabist!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Doktor, po rikthejne ne polici ata qe i hoqi fatmir xhafa per te implikuar dhe kultivus te kanabisit, i tille eshre rasti i ish drejtorit te policise se beratit fatmir lleshaj, te cilin dhe sh te tjere u shkarkuan dhe u ndoqen penalisht, nga ministri Fatmir Xhafa. Teni Ardi Veliu po i kthene, me nje premtim qe te vjedhin zgjedhjet e 25 prillit. I tille eshte dhe rasti i fatmir lleshajt, i cili eshte emruar nga ardi veliu dr te nje repart policie te “Fresku”.

Most Popular