HomeLAJMEProjekt Buxheti i Bashkisë Tiranë si vazhdim i aferave korruptive! 4.5 milardë...

Projekt Buxheti i Bashkisë Tiranë si vazhdim i aferave korruptive! 4.5 milardë lekë për inceneratorin…

Nga Ina ZHUPA

Projekt Buxheti i Bashkisë Tiranë si vazhdim i aferave korruptive! 4.5 milard lekë parashikohen të jepen nga paratë e taksapaguese për inceneratorin e Tiranës gjatë vitit 2021.

Bashkia Tiranë ka parashikuar të shpenzoj edhe 4.5 miliard lekë të tjera për llogari të inceneratorit të Tiranës që nuk është ndërtuar edhe s`ka djegur apo ricikluar mbetje asnjë dite të vetme. E vetmja gjë që ka “djegur” janë paratë e taksapaguesve të Tiranës.

Ndërkohë që PD ka ngritur një padi penale në SPAK për kontraten abuzive të incenetarorit të Tiranës, sepse paratë e qytetarëve nuk dihen ku shkojnë dhe kush janë perfituesit e vërtet të tyre.

4.5 milard lek që mund të kishin shkuar në ndihma sociale, në investime publike, në çerdhet dhe kopshtet e Tiranës por shkojnë për inceneratorin që nuk ekziston.

Most Popular