HomeLAJMESkandali/ Çahet rruga në Borsh, e pakalueshme. Vetëm pak kohë më parë...

Skandali/ Çahet rruga në Borsh, e pakalueshme. Vetëm pak kohë më parë u rregullua(FOTOT)

Pamjet që shihni në foto tregojnë rrugën në dalje të fshatit Borsh.

Rruga është bërë totalisht e pakalueshme pas situatës së reshjeve të shiut.

Ndërkohë vetëm pak kohë më parë rruga u bë dhe është në mirëmbajtje nga kompania Salillari, ndërsa mjaftuan disa reshje shiu për ta sjellë atë në gjendje të pakalueshme.

Ndiqni fotot më poshtë:

Most Popular