HomeLAJMEPas Markut në Lezhë, PD vendos Edmond Spahon dhe Xhelal Mziun si...

Pas Markut në Lezhë, PD vendos Edmond Spahon dhe Xhelal Mziun si drejtues politik në Korçë dhe Dibër

Partia Demokratike ka zyrtarizuar këtë të hënë drejtuesit politik në 8 qarqe, duke e shtrirë kështu fushatën, në më shumë se gjysmën e vendit vetëm 97 ditë para zgjedhjeve. Pas Mark Markut  në Lezhë, PD i ka besuar drejtimin e fushatës Edmond Spahos në Korçë dhe Xhelal Mziut në Dibër.

Most Popular