HomeLAJMEGrida Duma i përgjigjet Veliajt: Nuk shpëton dot nga e vërteta

Grida Duma i përgjigjet Veliajt: Nuk shpëton dot nga e vërteta

Buratini i Ramës është i kapur kokë e këmbë!

Asnjë mjet nuk do më ndalojë mua, Partinë Demokratike të luftojmë për të vërtetën!

Askush nuk do të na ndalojë të themi të vërtetën dhe në 25 prill ti japim shqiptarëve një qeveri që kujdeset për ta.

Bashkëngjitur shikoni gjyqin të fituar me Veliaj për shpifje, kur denoncuam të tjera shkelje dhe abuzime te tij me taksat e shqiptarëve.

1 58

2 53

4 14

3 35

Most Popular