HomeLAJMEEnkelejd Alibeaj publikin videon dhe tregon si Rama i hapi derën kriminelëve...

Enkelejd Alibeaj publikin videon dhe tregon si Rama i hapi derën kriminelëve në parlament dhe qeveri

Pas 8 vjet dështimesh, Rama sjell kriminelë dhe korrupsion në qeverinë e tij – një qeveri që kujdeset për veten e saj jo për njerëzit.

Ne do ta largojmë Ramën dhe do të sjellim ndryshim dhe shpresë në Shqipëri! Me ne Shqipëria do të fitojë dhe Rama do të humbasë!

Most Popular