HomeLAJMEEkspertja publikon videon: Mashtrimit i doli boja, ja si është katandisur sot...

Ekspertja publikon videon: Mashtrimit i doli boja, ja si është katandisur sot ambulanca e rilindur e Bathores

Ekspertja e Shëndetësisë pranë PD, Liljana Shyqyriu ka publikuar një video që rrëzon propagandën rilindase mbi rehabilitimin e qendrave shëndetësore.

Në video paraqitet ambulance e reahabilituar nga Rilindja në vitin 2019, por që sot është degraduar në një godinë ku mbizotëron lagështia.

“Ashtu sikurse ishte paralajmëruar nga ekspertët e opozitës programi i ndryshimit që është pretenduar nga rilindja në fakt është vetëm një program bojatisje. Ambulanca Bathore Nr 1 e provon më së miri këtë fakt. Mjaftoj vetëm pak shi që qendra e cila është propoganduar si një nga sukseset e Rilindjes, sot paraqitet me një situatë komplet ndryshe. Shiu e ka kthyer këtë Qendrën Shendetësore në një Institucion ku nuk mund të jepet shërbim shendetësor.

Partia Demokratike e ka paralajmëruar prej kohësh që rilindjes do ti dilte boja dhe kjo qendër shendetësore e provon më së mirë këtë situatë”, shkruan ekspertja.

Most Popular