HomeLAJMEEdi Rama Na Prek Me Rrëfimin: Kur Mos Jem Në Këtë Botë,...

Edi Rama Na Prek Me Rrëfimin: Kur Mos Jem Në Këtë Botë, Zaho Do Më…

Kryeministri Edi Rama i ulur pranë Lungomares, tha se Vlora përfaqëson një qytet me potencial.
Kreu i qeverisë shtoi se për të ka shumë rëndësi që të lërë një emër të mirë, për djalin e tij, Zahon.
“Ajo që kam jetuar që në vegjëli më ka bërë të jem i kujdesshëm për Vlorën. Kur isha i vogël vinim në Vlorë me tren….Më kujtohet gjithmonë shprehja e simë mëje ‘palmat e Kristi Papajanit’. Besoj se edhe deri këtu, e kam lënë emrin për Zahon, kur të vijë dhe të jetë në një moshë që unë mbase s’do të jem më në këtë bote. Por kujtimi i mirë është shumë i rëndësishëm dhe i dobishëm për njerëzit”, tha Rama.

Most Popular