HomeLAJMESalianji takon fermerët në fshatrat e Korçës: Prodhimet nuk kanë ku t’i...

Salianji takon fermerët në fshatrat e Korçës: Prodhimet nuk kanë ku t’i shesin. Situata ndryshon pas 25 prillit!

Ervin Salianji takon fermerët në fshatrat e Korçës!

Në çdo shtëpi 🇦🇱

Punojnë gjithë vitin dhe në fund mundin e hedhin në kanal. Ajo që në çdo vend do të dukej çmenduri, për fermerët e Korçës është kthyer në një ritual të dhimbshëm që përsëritet çdo vit. Njerëz të thjeshtë dhe punëtorë shohin se si pasuria e tyre e vetme humb vlerën për shkak se nuk kanë në krah qeverinë por e kanë përballë!

Ndryshimi do të vijë pas 25 prillit! Kjo betejë nuk është për karrige por për modele qeverisjeje!

Duke mbështetur alternativën e PD fiton fermeri

FIT❤️N SHQIPËRIA 🇦🇱

Most Popular