HomeLAJMEJe I Lidhur Me Moderatoren? Greg Rama Na Sqaron Të Gjithë: Unë...

Je I Lidhur Me Moderatoren? Greg Rama Na Sqaron Të Gjithë: Unë Me Xhesin…

Moderatorja Xhesi Muçaj u bë protagoniste mediave rozë, pasi publikoi një foto ku shihej e mbështetur në kraharorin e djalit të kryeministrit Rama, Gregorit.
Gregu ka reaguar dhe ka sqaruar të gjitha mediat “kazan” që aluduan për një lidhje mes tij dhe Xhesit.
“Shiko unë Xhesin e kam vetëm shoqe një shoqe shumë të mirë. Është fat ta njohësh jo më ta kesh mikeshë dhe më vjen mirë që në këtë rast Xhesi, ishte shumë mirëkuptuese ndaj këtyre lajmeve të pavërteta”, sqaron Gregu.

Most Popular