HomeLAJME"Ja Sa Mandate Fiton PS"/ Pandeli Majko Na Tregon: Unë Do Të...

“Ja Sa Mandate Fiton PS”/ Pandeli Majko Na Tregon: Unë Do Të Kandidojë Në Qytetin…

Pandeli Majko tha se do të kandidojë në njësinë nr.5 në zgjedhjet e 25 prillit.
Ministri i Diasporës do të jetë në listën e maxhorancës për kryeqytetin, aty ku gara është më e fortë dhe 90% vendimtare për fituesin e zgjedhjeve.
“Nuk kemi thënë që ne kemi bërë mrekullinë. PS i ka të gjitha pushtetet, kjo na ka rritur përgjegjësinë. Mendoj që ne diskutojmë maksimumin tonë, duke fituar mbi 72 mandate për të qeverisur të vetëm, pa bishta nëpër këmbë. Unë do të jem kandiat në njësinë nr.5 në Tiranë”, tha Majko.

Most Popular