HomeLAJMELavrov PARALAJMËRON NATO: Mos hyni në Ukrainë, ndryshe nis lufta

Lavrov PARALAJMËRON NATO: Mos hyni në Ukrainë, ndryshe nis lufta

RUSI– Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov, ka thënë në një fjalim këtë mëngjes se nëse trupat e NATO-s dërgohen në Ukrainë, pasojat mund të ishin një konflikt i mundshëm me alencën. Polonia ka sugjeruar që paqeruajtësit ndërkombëtarë duhet të dërgohen në Ukrainë, për ta ndihmuar atë të mbrohet.

Lavrov ka folur para studentëve dhe stafit në Institutin Shtetëror të Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Moskë këtë mëngjes. Mes tyre ishin edhe pretendimet rreth “neo-nazizmit të përhapur në Ukrainë dhe se Perëndimi po mundohet të nxjerrë nga loja Rusinë.

Most Popular