HomeLAJMEIsh-e dashura e Ramës tregon si të kurseni naftë: Mos frenoni duke...

Ish-e dashura e Ramës tregon si të kurseni naftë: Mos frenoni duke shtypur frenat!

Rudina Magjistari është një moderatore e njohur që shpesh herë me frazat e saj bëhet meme. Në emisionin e drejtuar nga ajo ka zgjedhur të trajtojë krizën ekonomike në vend dhe të japë disa këshilla se si mund të kursehet karburanti. Sipas Rudinës që shqiptarët të kursejnë naftë duhet të mos frenojnë duke shtypur frenat!

“Mund të përgjysmoni konsumimin e karburantit duke ndjekur këto rregulla, mos frenoni duke shtypur frenat,”- thotë Magjistari.

Most Popular