HomeLAJMEFaqja më e madhe jobanale në Instagram qeshpalimit.al rihapet sërish

Faqja më e madhe jobanale në Instagram qeshpalimit.al rihapet sërish

E krijuar në 2015 tashmë e njëjta faqe jobanale, le të themi më e madhja dikur për kontentin e përshtatur për të gjitha moshat është e aksesueshme.

Ky LAJM që po lexoni është një adresim për të gjitha ata që kanë dëshirë të ndjekin sërisht faqen.

 

Postimi i plotë në Twitter:

Ndoshta tashmë ka një ndryshim, sepse numri i followersave është shumë i ulët , pasi ka rinisur nga 0 . Llogaria @qeshpalimit.al ka postuar 50 postime në llogarin e saj në Instagram.

Kujtojmë që faqja rezervë e kësaj llogari ishte bllokuar dhe si rrjedhojë nuk ishte krijuar një tjetër.

Misjoni duket i vështirë, por synimi mbetet i njëjtë. Synimi nuk ishte 124 mijë ndjekës por aq arriti që nga 28.07.2015 deri 28.02.2022 .

QESH PA LIMIT është e aksesueshme edhe në rrjetet sociale ku e vetmja llogari që është më e vjetra ngelet Twitter (qeshpalimit)

Në TikTok po ashtu me emrin @qeshpalimit.al

Most Popular