HomeLAJMEHarrojeni Bucha! Në këtë qytet ukrainas ushtria ruse ka bërë kërdinë, gjendet...

Harrojeni Bucha! Në këtë qytet ukrainas ushtria ruse ka bërë kërdinë, gjendet varri masiv

Gjenden 132 trupa të pajetë në një varrezë masive në Makarov, në zonën e Kievit.

Lajmin e ka bërë të ditur kryebashkiaku Vadym Tokar, duke nënvizuar se pothuajse gjysma e qytetit është shkatërruar plotësisht.

“Ne gjetëm 132 civilë që u vranë nga orkët rusë. 40% e qytetit është shkatërruar dhe shumë shtëpi nuk mund të rindërtohen, “shpjegoi ai, sipas raporteve nga Ukrainska Pravda.

Kujtojmë se kjo është masakra e dytë që kanë bërë ushtarët rus, teksa e para ka qenë në qytetin Bucha në Ukrainë./

Most Popular