HomeLAJMERa në kanionet e Gjipesë që dje/ Vijon aksioni për shpëtimin e...

Ra në kanionet e Gjipesë që dje/ Vijon aksioni për shpëtimin e turistit polak

Vijon aksioni nga policia dhe zjarrfikësit për shpëtimin e turistit Polak, i cili mbrëmjen e djeshme ka rënë në kanionet e Gjipesë.

Puna ka vazhduar gjatë gjithë natës por terreni shumë i vështirë e ka bërë të pamundur transportimin e tij nga kjo zonë. Ndërkohë që sot kanë shkuar dhe një punonjës i shëndetësisë pasi Polaku ka dëmtime në të gjithë trupin si dhe një këmbë te thyer.

Ai ka ngecur në një greminë të ngushtë në 50 m dhe kjo e bënë më te vështirë punën për transportimin e trupit. Në këtë kanion janë rrëzuar dy polak , ndërsa njëri është në gjendje të mirë shëndetësore.

Most Popular